06 2009 9407
maurice@mensenik.nl

Mens

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens vanuit eigen wil dit kan bereiken, als hij of zij zichzelf beter leert begrijpen. De eerste stap is inzien dat je zelf aan zet bent en verantwoordelijk bent voor je eigen gedrag, geluk en handelen. Ik help vanuit mijn ervaring graag bij jouw ontwikkeling.

Of die nu te maken heeft me het begrijpen van je gevoel, het stimuleren van je brein, je manier van samenwerken met anderen of je persoonlijke houding, om een paar voorbeelden te noemen.

MENS & ik is een verlengstuk van mijzelf. Met een positieve instelling ga ik uit van de kracht en de kwaliteiten van de mens die tegenover me zit.

Ik probeer je te laten inzien dat je jezelf kunt trainen om het geluk te vinden dat gewoon voor het grijpen ligt, in plaats van passief af te wachten tot het naar je toe komt.

De trajecten die ik aanbied, stem ik altijd af op jou als persoon of (bij teamtrajecten) op jullie specifieke team. In een verkennend gesprek bekijken we welke vorm het beste past. Van diep in gesprek gaan tot een actief programma waarbij we ‘al doende leren’.

Ik weet hoe lastig het is om hulp te zoeken en de juiste hulp te vinden. Bij mij is ieder mens en elk team dat bereid is om in zichzelf te investeren, aan het goede adres.